Henrik Asheim

På tide å gjøre noe med drivstoff-avgifta. Henrik Asheim har vunnet kampen om å bli ny nestleder i Høyre men hva tenker han som et neste steg i sin politiske karriere.


Henrik Asheim Foto Hans Kristian Thorbjornsen Hoyre Flickr

I DAG 1800 Samlet til mye trening på Bardufoss.

. Torstein Bøe NTB. Og de mener de har funnet riktig mann for jobben. Solberg vil bli sittende Asheim og Astrup kiver om nestledervervet i Høyre.

Både Henrik Asheim 38 og Nikolai Astrup 43 kan tenke seg å bli ny nestleder i Høyre. SISTE Politiet kjørte i 150 kmt klarte ikke å ta igjen råkjører. Henrik Asheim er fra Bærum og har hatt en rekke verv i partiet siden 2003.

Lokalavisa for Bardu Målselv og Balsfjord. Nils Henrik Asheim født 1960 Tone Krohn født 1960 Wolfgang Plagge født 1960 Jostein Stalheim født 1960 Terje Grøndahl født 1960 Glenn Erik Haugland født 1961 Asbjørn Schaathun født 1961 Knut Vaage født 1961 Ruth Wilhelmine Meyer født 1961 Ellen Sejersted Bødtker 1962 Henrik Hellstenius født 1963 Roger Arve. Asheim tar over vervet som 1.

Både Astrup og Asheim har vært inne til samtale hos Høyres valgkomité etter at det ble kjent at nestleder Jan Tore Sanner ikke tar gjenvalg på partiets landsmøte i april. I DAG 2035 Slik var gullfeiringa på Bardufoss. 17 januar 2022 1408 Sist oppdatert.

Hvis Henrik blir valgt så får vi en utmerket nestleder. Vi trenger et generasjonsskifte. Valgkomiteen i Høyre innstiller på Henrik Asheim 38 som ny Høyre-nestleder.

I DAG 2100 LEDER. I DAG 2000 Jubler over helsefagarbeider-tilbud. Henrik Asheim 38 stiller seg til disposisjon til å bli ny nestleiar i Høgre.

Han blir første nestleder mens Tina Bru fortsetter som partiets andre nestleder. Asheim har vært innvalgt på Stortinget siden 2013 og var forsknings- og høyere utdanningsminister i Erna Solbergs regjering fra 2020 til 2021. Skrive av NPK NPK-NTB.

Håper vi får en masse søkere til begge klassene. Henrik Asheim kan godt tenke seg vervet som nestleder i Høyre. Valkomiteen i Høgre starta.

Valgkomiteen vil gjerne at Tina Bru skal fortsette som andre nestleder slik hun selv også har åpnet for. Det var en enstemmig valgkomité som mente Henrik Asheim er den beste kandidaten til å overta plassen som første nestleder etter Jan Tore Sanner. Henrik Asheim på Stortingets talerstol i fjor høst.

Han var leder i Unge Høyre fra 20082012. Og at Hadia Tajiks bror Athar Ali Tajik 39 er klar for å tre inn i ledelsen. Asheim har vært innvalgt på.

Torsdag er det klart at det blir Henrik Asheim tar over som nestleder i Høyre etter Jan Tore Sanner. Valgkomiteen i Høyre ønsker at Asheim skal bli etterfølgeren til Jan Tore Sanner som har gitt beskjed om at han gir seg i partiledelsen. Så det er veldig sivilisert dette sier Astrup i et intervju med VG.

Stian Lysberg Solum NTB Henrik Asheim 38. Det skriver flere medier blant annet Dagens Næringsliv og VG. Oslos eks-ordfører Fabian Stang vil.

17 januar 2022 1411. Noverande nestleiar Jan Tore Sanner varsla søndag at han ikkje tek attval etter 18 år som nestleiar. Det skriver flere medier blant annet Dagens Næringsliv og VG.

Sanner går av på Høgre-landsmøtet i byrjinga av april. Tromsø Høyre krever at partiets neste nestleder skal komme fra Nord-Norge. Men det er mange potensielt gode kandidater sier han.

Det viktigste for meg at vi får en god nestleder ikke at jeg blir valgt. Henrik Asheim ønskes av flere som ny nestleder i Høyre. Han har tidligere vært forsknings- og høyere utdanningsminister ledet finanskomiteen på Stortinget og sittet på Stortinget siden 2013.

Henrik Asheim 38 stiller seg til disposisjon til å bli ny nestleder i Høyre. Torstein Bøe NTB Nyhetsbyrået NTB 17022022 klokken 1333. Jeg er ikke en av dem som kommer til å si nei hvis valgkomiteen spør.

De var i kontakt med en håndfull kandidater men Furre vil ikke si hvor mange eller hvilke navn som var aktuelle. Lederen i Vestland Høyre flagger sin støtte til Henrik Asheim mens. Valgkomiteen i Høyre ønsker at Asheim skal bli etterfølgeren til Jan Tore Sanner som har gitt beskjed om at han gir seg i partiledelsen.

Stiller meg til disposisjon Jeg har sagt at jeg stiller meg til disposisjon. Vil ha Henrik Asheim som Høyre-nestleder. Nestleder-debatten er i full gang i Høyre.

Sanner går av på Høyres landsmøte i begynnelsen. Henrik Asheim er innstilt som ny nestleder i Høyre. Januar 2022 1330 Nåværende nestleder Jan Tore Sanner varslet søndag at han ikke tar gjenvalg etter 18 år som nestleder.


File Henrik Asheim Cropped Jpg Wikimedia Commons


Honestly Henrik Asheim Actually Henrik Asheim 38


Henrik Asheim Hoyre


Flere Medier Henrik Asheim Innstilt Som Ny Nestleder I Hoyre Abc Nyheter


Henrik Asheim Foto Hans Kristian Thorbjornsen Hoyre Flickr


File Henrik Asheim Crop Jpg Wikimedia Commons


Bestand Henrik Asheim Soldatnytt 2008 Cropped Jpg Wikipedia


Biography Asheim Henrik


Henrik Asheim Wikipedia

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here